Реални новини в реално време!

Лудогорец с титла и в турнира "Юлиян Манзаров"

03.05.2015 18:21

Орлетата обърнаха отборът от Черна Гора, като първоначално губеха с 2 гола пасив. Черногорци поведоха изненадващо с 2:0, но тогава орлите на Атанас Димов полетяха и приложиха истинска голова фиеста. Марчело Тенев, Юнуз Юнуз и Живко Тихомиров отбелязаха 3-те гола, с които Лудогорец спечели. Освен шампионската купа, Лудогорец спечелиха и две индивидуални награди. Капитанът на разградчани Живко Станимиров бе отличен за най-полезен играч на турнира, а свищовското момче Лилян Йорданов закономерно бе обявен за любимец на публиката.

Свищовското момче Лилян Маринов - любимец на публиката 2015

Лилян е бивш състезател на свищовският Академик, като е играл и в английския Тотнъм. Сега обаче, Maринов бе привлечен от Лудогорец и на този турнир доказа, че има място в отбора на шампионите.Син е на бившият футболист Йордан Маринов, играл в ЦСКА, Левски, Славия и Локомотив (София) и племенник на Евгени Маринов, който е и настоящ помощник-треньор на Академик, както и бивш футболист на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Литекс. Лилян тръгва амбициозно във футбола и въпреки крепката си възраст, има зад себе си доста изиграни срещи в различни престични тимове. 

Церемонията по награждаването бе удостоена с присъствието на футболни величия като Красимир Балъков и Трифон Иванов, които връчиха и част от наградите. 

Реклама
Последвайте ни