Реални новини в реално време!

НОВО! Практично кухненско обзавеждане от мебели "ВЕНУС"

12.03.2018 08:30

Все по - популярно става пазаруването на мебели директно в онлайн магазините, определя се като практично и спестяващо време. В онлайн магазин за мебели „Венус” ще намерите отлични предложения и неограничен избор от готови кухни и мебели за кухнята. Благодарение на мебелите предлагани в нашия сайт вие получавате едно въплъщение на мечтите си. Готови решения в съзвучие с цялото интериорно решение цветово и като стил.

Какви са опциите за оформление на кухнята?

Изборът на оформлението на кухнята зависи от големината и формата на стаята.

Най - често срещаните видове поставяне на кухненски мебели са под формата на един или два реда, ъглово или буквата „П”.

Ъгловата версия е подходяща за малки помещения. Ако кухнята е преходна зала, мебелите трябва да бъдат разположени на две стени, успоредно една на друга.

U-образната версия е подходяща за големи помещения. Има и така наречената островна кухня, в която в ъгъла или в U-образна се добавя централен елемент /обикновено работна зона с мивка или печка/. Това разположение е най-оптимално за големи пространства и отговаря на съвременните тенденции.

Във всяка кухня има три стратегически важни центъра: печка, мивка и хладилник. Много е важно ъгловите елементи да са достатъчно близки помежду си и нищо да не блокира достъпа до тях. Тази троица е фигура, наречена работен триъгълник. Често купувачите не вземат това предвид, а след това се оплакват, че кухнята, която те харесват толкова в действителност, се оказва неудобна за използване.

Кухненските мебели трябва да бъдат не само красиви, но и практични, защото постоянно се излагат на влага, мазнини, високи температури и почистващи химикали. Тук сме категорични, че е желателно да се избират само качествени кухни, които са издръжливи в агресивна среда, устойчиви на механичен стрес и лесно се поддържат.

Повече за нашите предложения ще намерите на уеб адрес: 

www.venus.bg

Реклама
Последвайте ни