Реални новини в реално време!

Студио за уеб дизайн - Devnox Ltd.

02.01.2016 |   Реклама  |   1283  
гр. Свищов, ул |   0988772225  |   info@devnox.com  |   http://www.devnox.com

Devnox е създаден през 2009 година, работата му се разпростира от България до Великобритания и Канада. Ние сме група ентусиазирани - графични дизайнери и програмисти, безкомпромисни относто изработката на стилни и модерни уеб сайтове.

Всеки проект се разработва в съответствие с най-новите тенденции в областта на информационните технологии - уеб дизайн и графичен дизайн. Новите технологии, модерните и стилни уеб сайтове ще изтласкат компанията ви на крачка пред конкуренцията.

Целта ни е не само да изработим вашият уеб сайт или онлайн магазин, а да станем надежден партньор на който вашият бизнес разчита.


НАШАТА ЦЕЛ

Стремим се да предоставяме персонализирани решения и да помогнем на клиентите си да придвижат своя бизнес напред. Целта ни е да им осигурим всички видове услуги за уеб и графичен дизайн.

Изграждането на партньорски взаимоотношения с нашите клиенти е от изключителна важност. Изслушваме и разбраме техните цели и изисквания по отношение на времето и бюджета.

КОИ СМЕ НИЕ

Devnox е създадена през 2009 година. Ние сме малка група от професионални и ентусиазирани уеб дизайнери и програмисти.

Нашите специалисти са високо мотивирани с опит в своята област. Предлагаме индивидуални решения. Всеки проект се разработва, като се включват най-новите тенденции в областта на информационните технологии и уеб дизайна. Вярваме, че новите технологии ще ви осигурят една крачка пред конкуренцията.

Надяваме се да изградим не само вашият уеб сайт или онлайн магазин, а с течение на времето да се превърнем в надежден партньор, който може да ви помогне във всеки един момент с вашите изисквания за уеб технологии.

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Препоръките, които получаваме от нашите клиенти са положителни. Стремим се да отговорим на всички изисквания, да завършим проектите ефикасно, с висок стандарт и конкурентна цена. Вижте нашите препоръки, за да узнаете какво казват клиентите за нас.

КАК РАБОТИМ В DEVNOX

На първо място слушаме! Опитваме се да разберем конкретния бизнес и изисквания. Ние правим предложения. Работим с клиента за да се изгради един уеб сайт, който е съобразен с изискванията на бизнеса и в съответствие с бранда и имиджа. Нашите графични дизайнери могат да помогнат в разработването на нови лога, флаери, визитки, брошури, постери и др.

Оценяваме необходимостта да се работи в рамките на ограничен бюджет. Имаме разработени работни програми. Те позволяват да се развива сайт с минимални средства, за да се постигнат целите.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ DEVNOX?

Екипът на Девнокс има опит както в уеб дизайна и разработката уеб сайтове, така и в графичния дизайн и изискванията за провеждане на търговска дейност. Комбинацията от силните страни на екипа се допълват с микс от умения, необходими за да се осигури ефективно и атрактивно решение. Така се осигурява един отбор, който може да поеме предисвикателствата на всеки проект.

Избора на уеб дизайнер е важно решение за бизнеса или организацията. Добре изглеждащ и оптимизиран сайт ще привлече клиенти. Зле замислен уеб дизайн може да навреди на уеб сайта и да отблъсне клиентите възможно най-бързо и най-далече.

5 причини за да изберете Devnox за разработването на вашия уеб проект:

 1. Партньорство и сътрудничество

  Работим с нашите клиенти, за да проектираме и изградим уникални уеб сайтове и развиване на съществуващи. Не налагаме нашите решения, а слушаме и съветваме, но най-важното е, че доставяме специфични изисквания на клиента.
 2. Предоставяне на качествени решения

  Опитния ни екип са перфекционисти по природа и се гордеем с работата, която вършим. Щастливи сме само когато предоставяме качествени решения за всеки уеб сайт и изисквания за уеб дизайн.
 3. Цена

  Цените ни са конкурентни. Вярваме, че предлагаме ценово-ефективни решения. Можем да работим с фиксирана цена или в рамките на определен бюджет.
 4. Гаранция за ефективност

  Ние работим с предварително договорени срокове. Стремим се да надминем очакванията, да сме в срок и в рамките на бюджета.
 5. Опитен екип в съчетание с умения

  Вярваме в използването на "правилния човек за работата". Различните умения, необходими за да се изгради един уеб сайт рядко се срещат в един човек. Този, който ще създаде красив уеб дизайн, рядко ще бъде същият, който да напише подробно програмата за да заработи сайта. Ние използваме опитни мениджъри на проекти с разбирания за бизнес и финанси, клиенти, уеб разработки и ИТ решения за обединяване на правилния екип.


Реклама
Последвайте ни