Реални новини в реално време!

Козметичен салон

27.09.2017 |   Салони за красота  |   1036  
гр. Свищов в |   0894633083 0898510159  |    |   https://www.facebook.com/diwachii

Козметичния салон се намира в „ Центъра за красота”, който е разположен точно срещу сградата на колежа в Свищов.

Той разполага с най – модерната техника в тази сфера и екип от квалифицирани професионалисти. Освен традиционните процедури, като кола маска, почистване на лице, масаж (деколте, шия, лице) в него се предлагат  модерни и иновативни манипулации, като:

*диамантено микродермаабразио

*RF подмладяване

* фотоепилация

*Кавитация ( за отслабване и оформяне контура на тялото)

* Миглопластика

* Микроблейдинг

* Микропигментация /перманентен грим/ (омбре вежди, устни, очна линия)

* LVL извивка (перманентно извиване на мигли)

* професионален грим

Една жена може да бъде възхитителна на 20 години, а защо не очарователна на 40 и неотразима до края на своите дни?

Специалистите от козметичен салон намиращ се в „Центъра за красота” най – добре знаят това и се грижат за женската красота с прецизност и професионализъм. 

„Когато сте на 20 години, лицето ви е дадено от природата, а какво ще бъде то на 50 години, зависи от вас.” – КОКО ШАНЕЛ

Телефон за контакти:

0898510159

0894633083

Какво е МИКРОБЛЕЙДИНГ?

Микроблейдингът е изцяло ръчен метод за оформяне на  вежди. Чрез помощта на много фини еднократни, стерилни игли се имплантира пигмент на ниво епидермис. Методът е спокоен и нежен. Чрез тази техника се имитира растеж на естествен косъм и резултата е изключително естествен. Процедурата е подходяща за всякакъв тип вежд. Трайността на микроблейдинга е около 1-1,5 год. в зависимост от кожата.

LVL Lash Lifting (Перманентно извиване и боядисване на мигли)

Процедурата представлява перманентно  извиване на естествените мигли от корена. Абсолютно безвредна и безболезнена, подходяща за хора, които нямат време да поддържат изкуствени мигли. Трайността е 6-8 седмици.

Миглопластика руски обем – ХИТ сред дамите

Поставянето на мигли вече има ново име и това е Руски обем. С тази техника освен дължина се постига обем, което е най-важното нещо при поставяне на миглите. На една естествена мигла се поставят от 3 до 6 косъмчета. За разлика от техниката "Косъм по косъм", Руският обем използва много по леки, фини доближаващи се до естествен косъм мигли. Миглопластиката по никакъв начин не уврежда естествените мигли, стига да се грижите добре за тях и да ги поддържате. Процедурата трае 2 часа, миглите издържат до 3 седмици преди поддръжка.

Микропигментация (Очна линия)

В днешно време очната линия е неизменна част от ежедневието на много жени. Перманентният грим в днешно време е едно изключително решение, за работещи жени, които бързат всяка сутрин и отделят голяма част от времето си за да се гримират. Използва се висококачествена американска упойка, която се нанася повърхностно под формата на крем. НЕ СЕ УСЕЩА БОЛКА. След процедурата веднага може да се върнете към заниманията си без оттоци, зачервявания по кожата. Трайността е около 2 години (без ретуш).

Микропигментация устни (червило)

Метода "Full Shading Lips" е техника, при която се имплантира цвят в устните. Това не са поставени филъри, а чрез самият цвят устните се уголемяват, но само оптически. Пак използваме кремообразна упойка, като болка почти не се усеща. Подходяща за всеки тип и цвят устни. Трайността на червилото е около 2-2,5 год. Цветовата гама се подбира според кожата. От нежно и бледо розово до алено червено. В зависимост от обема на устните, процедурата трае от 3 до 4 часа.

Микропигментация (Омбре вежди)

За разлика от Микроблейдингът, омбре веждите са машинен метод. Крайния резултат също е различен, тъй като тук не имитираме косъм, а веждите изглеждат като гримирани с светлосянка. Тук също използваме кремообразна упойка. Метода е подходящ за всякакъв тип вежди. Крайния резултат е изключително естествен, тъй като веждата се прави на 3 етапа - тъмно, по-светло, най-светло. Методът няма нищо общо с досега познатия перманентен грим. Омбре веждите издържат до 1,5 до 2 г. в зависимост от кожата. Веднага след процедурата може да се върнете към задълженията си.


 


Реклама
Последвайте ни