Реални новини в реално време!

Звезда от „Игра на тронове“ пристига в София през септември

31.03.2017 16:32

След 11 години история, изпълнена с аниме, манга и японска култура, организираният от клуб Nakama фестивал Aniventure обединява сили с най-новото за България, но добре познато на всеки фен на комикс културата по света събитие – Comic Con.

“Вълнуваме се, че Comic Con ще се случи за първи път и в България и че ще бъдем сред партньорите на това събитие, организирано със специално внимание към комикс културата и сериалите. Очакваме да бъде предизвикателство за по-широката публика и истински празник за феновете”, каза Милена Филчева, директор “Маркетинг и ПР” на Fox Networks Group Bulgaria, цитирана от в-к „Труд“. Събитието ще бъде в София на 9 и 10 септември.

В името на възможно най-доброто забавление очаквайте най-известните Cosplay гости в историята на Aniventure, както и вече традиционните Cosplay и арт конкурси, зони за аниме и манга, k-pop, настолни игри, лекции и панели с чуждестранни гости и много нови за събитието атракции.За първи път в България ще видим полската звезда Calypsen Cosplay, печелила куп отличия от международни състезания.

Comic Con зоната ще ни срещне с актьори от любими сериали благодарение и на HBO, които са основни партньори на фестивала. Първото потвърдено име е това на Том Улашиа, изиграл една от ключовите роли в сериала Game of Thrones, тази на The Faceless Man.

Източник: times.bg 

Реклама
Последвайте ни